Workshop Portret naar model 

Nog geen data gepland

Tekenen of schilderen met een poserend model. Introductie met voorbeelden van kunstenaars en een korte demonstratie van de eerste opzet. Daarna zelf aan de slag met het vastleggen van 1 portretstand. Je leert kijken naar schaduw en licht, verhoudingen van het gezicht herkennen, je teken- of schildertechniek ontwikkelen. 

Locatie: -.

Kosten: €35,-  inclusief eenvoudige tekenmaterialen en koffie/thee, excl schildermaterialen. Tegen vergoeding zijn schildermaterialen ook te gebruiken. 

Tijd: -

Min. 4 deelnemers, max. 8.

Opgave via info(at)saskiaobdeijn.nl of via het contactformulier

 

Kennismaken met Sjabloondruk, volwassenen


We gaan werken met acrylverf en lakrollers en sjablonen van o.a. dieren, sneeuwvlokken, Keltische knopen, bomen, bladeren en mandala's. Er zijn diverse stempels, acrylstiften, collagepapier en kleurpotloden om je kunstwerkje af te werken. Een creatieve ontdekkingstocht met kleur en vorm. V.a. 14 jaar mogelijk. 

Locatie: -

Kosten:-

Tijd:-

Deze workshop kan ook aan een besloten groep gegeven worden, bijv. als familieuitje of teambuilding.

Opgave via info(at)saskiaobdeijn.nl , tel 06 215 382 43 of via het contactformulier

     

 

 

 

Workshop Winterbomen

sjabloondruk en kartondruk met silhouetten van bomen

Zondag 3 mrt. 2024 14-16:30u

We maken een drukvorm van karton van een boom die we afdrukken met inkt. En we werken met aanwezige sjablonen van bomen die we afdrukken met acrylverf op (tijdschrift)papier. Laat je verrassen door deze eenvoudige maar veelzijdige druktechnieken!

  ​​​​​​

Locatie:  DWK-gebouw Leeuweriklaan 19, Zutphen

Kosten: €35,- incl materialen, koffie/thee

Tijd: 14u - 16:30u

 

Workshop Hoogdruk 

nog geen nieuwe data gepland

Experimenteren met het drukken van materialen zoals bladeren en veren. En een drukvorm ontwerpen van karton om een kartondruk te maken met inkt op papier. We gebruiken o.a. oude tijdschriften om op af te drukken. 

   

Locatie: -

Kosten: €35 incl materialen, koffie/thee

Tijd: 


 

Workshop Figuurtekenen en -schilderen naar naaktmodel

Nog geen nieuwe data gepland

Tekenen of schilderen naar de waarneming met een naaktmodel. Introductie met voorbeelden van kunstenaars en een korte demonstratie van de eerste opzet. Veel aandacht voor verhoudingen, compositie en techniek. Standen van 15 tot 30 min. Zowel voor beginners als gevorderden. 

Locatie: -

Kosten:

 

Workshop Portret naar foto 

Nog geen nieuwe data gepland

Tekenen of schilderen adhv een eigen foto. Introductie met voorbeelden van kunstenaars en een korte demonstratie van de eerste opzet. Daarna zelf aan de slag met je eigen foto. Wie gaat schilderen zal wellicht alleen aan de eerste opzet toekomen en thuis zijn schilderij af kunnen maken. Je leert kijken naar schaduw en licht, verhoudingen van het gezicht herkennen, je teken- of schildertechniek ontwikkelen. 

Locatie: -

Kosten: -

Tijd: -

Min. 4 deelnemers, max. 8.

Opgave via info(at)saskiaobdeijn.nl of via het contactformulier