Welkom op de website van beeldend kunstenaar en docent Saskia Obdeijn in Zutphen

In verband met sluiting van Proeflokalen en verhuizing van mijn atelier zijn er dit najaar geen cursussen en workshops gepland.

Op de agenda:

- Expositie 'Hanze van vroeger tot nu' bij vereniging Palet in Zwolle v.a. 2 september, do-zo geopend, 11-17u

- Expositie bij therapeuticum de Rozenhof, sept '23-jan'24

 

Foto: Ron Eijkelhof

Over mijzelf:

Ik ben geboren in 1981 in het Overijsselse dorpje Lettele. Na het afronden van de Pabo in Deventer ben ik als kunstenaar opgeleid aan ArtEZ in Zwolle, richting Illustratie(2007). Mijn atelier bevindt zich tot eind okt '23 in de Proeflokalen in Zutphen, in het voormalige ROC aan het Vispoortplein 16.

Ik maak figuratieve schilderijen en collages en portretten in opdracht. Daarnaast onderzoek ik graag andere methoden zoals hoogdruk en sjabloondruk. Je vindt ze in het menu onder Galerie.

Ik houd me bezig met het samenspel tussen vorm, licht en kleur, waarbij ik het werk graag rijker van kleur maak, maar een realistische weergave in het achterhoofd houd.

Naast het schilderen ben ik ook bezig met het bedrukken en beschilderen van stukjes hout, oa huisjes. Deze kunst op hout maak ik in samenwerking met mijn vader Gerard.

Ik geef workshops op maat voor grote en kleine groepen. O.a. portrettekenen, collage's maken en schildertechnieken. Ik geef schildercursussen, tekencursussen, portretcursussen en cursussen met druktechnieken. Kijk verder in het menu voor het actuele aanbod of neem contact op per mail - info(at)saskiaobdeijn.nl -  of via het contactformulier.

 

Je kunt mij ook volgen op  Facebook ( klik hier) en

Instagram ( @saskia_obdeijn_artist

of je abonneren op mijn nieuwsbrief ( klik hier ) 

Foto boven: Ron Eijkelhof

In 2019 mocht ik exposeren met mijn collageversie van Rembrandt in het Rijksmuseum.