Welkom op de website van beeldend kunstenaar en docent Saskia Obdeijn in Zutphen

 

Op de agenda:

- Expositie bij Fysiotherapie Meijer Warnsveld, feb-juni '24

- Workshop Sneeuwvlokken en Keltische knopen, Zondag 25 feb. 14-16:30u. Opgave uiterlijk 17 feb.

- Workshop Winterbomen, Zondag 3 maart 14-16:30u

Foto: Ron Eijkelhof

Over mijzelf:

Ik ben geboren in 1981 in het Overijsselse dorpje Lettele. Na het afronden van de Pabo in Deventer ben ik als kunstenaar opgeleid aan ArtEZ in Zwolle, richting Illustratie(2007). 

Ik maak figuratieve schilderijen en collages en portretten in opdracht. Daarnaast onderzoek ik graag andere methoden zoals hoogdruk en sjabloondruk. Je vindt ze in het menu onder Galerie.

Ik houd me bezig met het samenspel tussen vorm, licht en kleur, waarbij ik het werk graag rijker van kleur maak, maar een realistische weergave in het achterhoofd houd.

Naast het schilderen ben ik ook bezig met het bedrukken en beschilderen van stukjes hout, oa huisjes. Deze kunst op hout maak ik in samenwerking met mijn vader Gerard.

Ik geef workshops op maat voor grote en kleine groepen. O.a. portrettekenen, collage's maken en schildertechnieken. Ik geef schildercursussen, tekencursussen, portretcursussen en cursussen met druktechnieken. Kijk verder in het menu voor het actuele aanbod of neem contact op per mail - info(at)saskiaobdeijn.nl -  of via het contactformulier.

Momenteel werk ik thuis en ben ik op zoek naar een lesruimte in Zutphen om mijn cursussen en workshops weer voort te zetten.

 

Je kunt mij ook volgen op  Facebook ( klik hier) en

Instagram ( @saskia_obdeijn_artist

of je abonneren op mijn nieuwsbrief ( klik hier ) 

Foto boven door Ron Eijkelhof, in mijn oude ruimte in de Proeflokalen

In 2019 mocht ik exposeren met mijn collageversie van Rembrandt in het Rijksmuseum.